Waarom een website?

  • 0
  • 1227

Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Sterker nog, de behoefte om steeds meer online actief te zijn, wordt alsmaar groter. Ook de technologie staat niet stil. Denk aan alle handige online applicaties die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld voor het web, mobiele telefoons en tablets. Als bedrijf is het niet alleen slim, maar vooral ook noodzakelijk om in te spelen op deze technologische trend, want een bedrijf dat niet op het internet te vinden is, kan tegenwoordig eigenlijk niet meer:online bekendheid

Tegenwoordig ‘Googled’ iedereen naar een bedrijf voordat ze diensten of producten van hen afnemen. Als je dan niet gevonden wordt omdat je geen website hebt of je verschijnt niet in de top 3 van zoekresultaten, dan houdt het hier voor vele klanten op en zullen zij geen zaken met je doen.

presenteren & informeren

Een website is een online visite kaartje. Je website gebruik je dus om potentiële klanten naar je bedrijf toe te trekken en bestaande klanten te bedienen. Een professionele informatieve website geeft een klant vertrouwen om zaken met je te doen.

omzet genereren

Een website kan naast een informerende functie ook direct geld binnenbrengen door online diensten en producten te leveren, zoals bijvoorbeeld met een webshop.